Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

julij 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Objavljeno na spletu •

Horoskop: Tvoje (in njegovo) astrološko znamenje v ljubezni in intimi!

Ali nas sončno znamenje (po domače temu rečemo kar horoskop) kakorkoli determinira v odnosih, ljubezni in intimi? Mnogi verjamejo, da nas!

Horoskop: Tvoje (in njegovo) astrološko znamenje v ljubezni in intimi!
(Foto: astrologija zodiak krog znamenja)

Pri tem pa študirani astrologi poudarjajo, da nas morda še bolj kot sončno v tem oziru zaznamujejo rojstni položaji planetov Marsa, Venere, Jupitra in Urana, pa tudi njihova medsebojna razmerja in odnosi s prostalimi planeti. Da ne govorimo tudi o tem, da še kako šteje tudi rojstna postavitev planetov v njegovi astrološki natalni sliki in dejanska ujemanja ali neujemanja med tvojimi in njegovimi planeti.

Skratka, ker so stvari v resnici precej bolj komplicirane, te s podrobnostmi na tem mestu ne bomo utrujali (najboljše bo, da stvari preštudiraš nekoliko globje kar sama ali pa za analizo zaprosiš že verificiranega astrologa), bomo stvari pustili do neke mere nedorečene. In takšne jih gre zato tudi jemati.

Poišči spodaj svoje (ali njegovo) horoskopsko znamenje in si (bolj za šalo kot zares) preberi, kako se rojeni v izbranem sončnem znamenju znajdejo v vodah ljubezni, intime in odnosov:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri