Numerologija, Vprašanja - Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavnaCosmopolitan Slovenija

Vprašaj cosmo energetske numerologe!

V rubriki energetska Numerologija se lahko pozanimaš o praktično vsem, kar nam ljudem zmorejo razkriti črke in števila našega vsakdana, še posebno imena in rojstnega datuma.

Za eksaktno energetsko numerološko analizo nam boš morala zaupati: ime in priimek (dopiši tudi morebitni dekliški priimek), rojstni datum in seveda vprašanje.

Naj glede slednjega še enkrat poudarimo, da numerologija ni nekakšna vedeževalska tehnika, temveč veda, ki se ukvarja s tukaj in zdaj. Z njeno pomočjo se ti bodo razkrili potenciali, pa tudi blokade oz. ovire, zaradi katerih morda ne uspeš živeti svojih potencialov. Svoje vprašanje gre zatorej postaviti poslanstvu energetske numerologije primerno.

Poskusi!

P.S. Če nisi prepričana, kako našim dežurnim numerologom zastaviš vprašanje tako, da bo odgovor najbolj ustrezal tvojim pričakovanjem, si preberi še naša priporočila o tem, kateri podatki so nujni in kateri zgolj zaželjeni za dobro numerološko analizo. Navodila dobiš tukaj! Navodila dobiš tukaj!

Vprašaj!

Osebni podatki iz vprašanja ne bodo objavljeni.
* Prosimo, da izpolniš vsa polja v obrazcu.


(Odgovor ti bomo poslali na vpisani naslov, zato preveri, da je vpisani naslov pravilen. Naslova ne bomo posredovali tretjim osebam in bo uporabljen izključno za ta odgovor. Pri nas zasebnost jemljemo zelo resno!)


(Preveri v rojstnem listu. Podatki, se ne bodo objavili, so pa nujni za analizo.)

S klikom na gumb "Pošlji" potrjuješ, da se strinjaš s pogoji uporabe strani Cosmopolitan.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri