V Smrekarjevem hramu kmalu odlični kulinarični dogodek

19. 4. 2016
V Smrekarjevem hramu kmalu odlični kulinarični dogodek (foto: promocijsko gradivo organizatorja)
promocijsko gradivo organizatorja

Naj ne bo vsak dan enak! V četrtek, 21. aprila, ob 18:00, se lahko udeležiš posebnega »afterwork« dogodka.

V slovitem Smrekarjevem hramu se bo namreč odvijal Afterwork Wine and Dine dogodek, kjer boš lahko okusila harmonijo in skladnost izjemnih okusov hrane in vina.

Okušala boš gurmanske tapase in vrhunska vina ter se zabavala v prijetni družbi.

Dan bo zagotovo lepši, ko te bo po delovnih obveznostih Jorg Zupan (šef kuhinje) s svojo ekipo popeljal v svet gurmanskih užitkov, Miha Istenič (vinar) pa v svet čarobnih mehurčkov.

Gurmanski tapas meni Jorga Zupana:

  • Kapelunge
  • »Semi crudo« na kamnu
  • Krompirjev sladoled
  • Raca in šparglji
  • Gin & tonik
  • Sladki kamni

menu

Ekskluzivna in samo enkratna cena 6-hodnega menija v spremljavi enologovega izbora vin/degustacije je 45,00eur/osebo. Prostih je samo 25 mest.

Za rezervacije  pokliči na telefonsko številko 01-308 - 1907 ali piši na events@union-hotels.eu. Rezervacije so obvezne. Več o dogodku si preberi TUKAJ.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord