Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

februar 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Aktualno • Promocijsko sporočilo •

Ujemi nepozabne trenutke

Ujemi nepozabne trenutke

Praznovanje rojstnega dne, podelitev diplome, prvi koraki vašega otroka, uživanje v naravi ali zabava s prijatelji – da boste ujeli te pomembne trenutke, se opremite s Canonovimi vrhunskimi fotoaparati in objektivi, ki so trenutno na voljo v zimski promocijski akciji Cashback 2014 podjetja Canon CEE. Canonova ponudba fotografske opreme se vsako leto poveča za nove modele, ki prinašajo tehnične izboljšave in hkrati omogočajo lažje upravljanje in doseganje vedno odličnih posnetkov.

Aktualno • Promocijsko sporočilo •

CRM Zapisuj.si: enostaven, intuitiven in uporaben služabnik

CRM Zapisuj.si: enostaven, intuitiven in uporaben služabnik

V vsakdanjem življenju se nam večkrat dogaja, da bi radi priklicali v spomin informacije, ki smo jih nekoč že poznali. Pri tem gre za vse vrste informacij: recepte, telefonske številke in rojstne dneve družine in prijateljev, dogovore, dobre šale, matematične formule, vzorce pogodb, skupine iz osnovne ali srednje šole in njihove elektronske naslove ... Ugotovimo, da vse te zadeve verjetno nekje so, a iskanje bi nam vzelo ure in ure časa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri