Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

julij 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Aktualno

Straniščna šepetanja - ulični performans na Festivalu Svetlobna gverila

Straniščna šepetanja - ulični performans na Festivalu Svetlobna gverila

Stranišča spadajo med tiste materialne kazalce iz praktičnega življenja, ki vsebujejo ideološko vsebino in usmeritve določenega državnega aparata. V rimskih straniščih obiskovalci sedijo na klopeh z luknjami, iztrebki pa padejo v tekočo vodo. Najbolj zanimivo pri rimskih straniščih je, da so družabni prostor: na javnih klopeh ob kopališču je okrog 20 lukenj, klopi tvorijo črko U.

Aktualno

Ko se poročita Harry Potter navdušenca

Ko se poročita Harry Potter navdušenca

Našla sta se, zaljubila sta se in poročila. Zgodba bi ne bila nič posebnega, če bi par ne družila prava obsedenost s Potterjem. V mislih imamo seveda Harry Potterja. Kot velika navdušenca nad knjižnimi in filmskimi serijami o velikem malem čarovniku, sta svojo poroko pripravljala kar devet mesecev in med drugim zapravila kar 25.000 evrov samo za komplet stotih čarovniških palic, s katerimi sta 'oborožila' svoje povabljence.

25-letna Britanka Zoe Howe se je poročila s 26-letnim Alexom Pitasom iz ZDA, potem ko sta bila parček že devet let. Ali pa bi bilo morda bolje reči kar trojček, saj je bil skupaj z njima tako ali drugače očitno vedno prisoten tudi Harry Potter ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri