Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

februar 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Priporočamo v rubriki Aktualno

Aktualno • Promocijsko sporočilo •

DOBA: Študij za spodbujanje zdravega načina življenja

DOBA: Študij za spodbujanje zdravega načina življenja

Velnes je danes ena najbolj perspektivnih dejavnosti. Velnes pomeni celostni in zdrav način življenja, ki se odraža v splošnem dobrem počutju posameznika. Gre za celovit pristop k posamezniku, ki je popolnoma spremenil delo v tej dejavnosti. Ravno zato velneški centri, zdravilišča, hoteli, kozmetični saloni potrebujejo specializiran kader na področju velnesa z znanji za organiziranje, vodenje, promocijo, svetovanje in razvoj novih pristopov. A vendar je delo v velneški storitvi zelo pestro, velikokrat dvoizmensko. Kako torej poleg dela še študirati?

Aktualno • Promocijsko sporočilo •

Na Valentinovo prebudi svojo ljubezensko moč

Na Valentinovo prebudi svojo ljubezensko moč

Valentinovo, praznik za vse zaljubljence in nasploh za tiste, ki se imajo radi. Vsakodnevne obveznosti in različne težave vaju lahko izčrpajo, zato je pomembno, da si vzameta čas samo zase in si skupaj privoščita nekaj posebnega, nevsakdanjega. V hotelih LifeClass Portorož poznajo skrivnost, kako lahko prebudita svojo ljubezensko moč: zaužijta čokolado, ostrige & tartufe ter vdihnita morski zrak. Že veš? Morski zrak je bogat z negativnimi ioni, ki dokazano povečujejo tvojo ljubezensko moč. Zato vdihni globoko!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri